Köy usulü doğal ve geleneksel yöntemlerle selelerde çok az miktarda Çankırı Kayatuzu kullanılarak fermente edilmiştir. İnce kabuklu ve buruşuktur (kıvırcıktır).
İçindekiler : Siyah zeytin, kayatuzu, bitkisel yağ (mısırözü)
Koruyucu katkı maddesi kullanılmadığı için kapağı açılan ürünü 1 hafta içerisinde tüketmeniz tavsiye olunur. 1 hafta içinde tüketemeyecekseniz, cam kavanozlara bölüştürüp kapaklarını sıkıca kapayın.Kavanozları haftada bir ters yüz edin.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.