Taze zeytinlerin tuz kullanılmadan kurutulması ile üretilir. Kurutma işlemi ile taze zeytinin bünyesindeki acı su uzaklaştırılır ve zeytinler tuza gerek kalmadan yeme olgunluğuna getirilir. Koruma amaçlı minimum düzeyde kayatuzu içerir.
İçindekiler : Siyah zeytin, bitkisel yağ (mısırözü), eser miktarda kayatuzu.
Tuz hassasiyeti olan tüketicilerin tercih ettiği bir üründür. Bünyesinde sıfıra yakın tuz ihtiva eder. Kurutma sonucunda kurutulan üründeki suyun buharlaşması ile ürünün özü kalır ve doğal kuru zeytin içindeki besin değerleri, vitaminler, etken maddeler, taze doğal haline oranla daha yüksektir.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.