İçindekiler : Çanakkale domatesi, çok az miktarda Çankırı kayatuzu
Doğal koşullarda yetiştirilmiş Çanakkale domatesi Ağustos ayında tarladan toplanarak titizlikle seçilir ve önce bol suyla yıkanır. Daha sonra tek tek sap bağlantıları çıkarılır ve doğranır. Paslanmaz çelik tencerelerde odun ateşinde saatlerce pişirilir. Son aşamada ise süzülerek bir kez daha pişirilir ve kavanozlara doldurularak ters çevrilip soğumaya bırakılır.
Taze Çanakkale domatesi aromasını damağınızda hissedeceğiniz püremizi çorbalarınızda, sıcak ve soğuk tüm yemeklerinizde, mevsiminde toplanmış taze Çanakkale domatesi yerine güvenle, keyifle ve afiyetle kullanabilirsiniz.
Net 650 gramlık cam kavanozlar halinde ambalajlanmıştır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.