İçindekiler : Çanakkale domatesi, kapya biberi, sızma zeytinyağı, eser miktarda şeker ve kayatuzu.
Doğal koşullarda yetiştirilmiş Çanakkale domatesi ve kapya biberi Ağustos ayında tarladan toplanarak titizlikle seçilir ve önce bol suyla yıkanır. Daha sonra tek tek sap bağlantıları çıkarılır ve doğranır. Paslanmaz çelik tencerelerde odun ateşinde saatlerce pişirilir. Son aşamada ise süzülerek bir kez daha pişirilir ve kavanozlara doldurularak soğumaya bırakılır.
Taze Çanakkale domatesi ve kapya biberi aromasını damağınızda hissedeceğiniz salçamızı çorbalarınızda, sıcak ve soğuk tüm yemeklerinizde, keyifle ve afiyetle kullanabilirsiniz.
Net 750 gramlık cam kavanozlar halinde ambalajlanmıştır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.