Karadane Taş Baskı Sızma Zeytinyağını salata, meze gibi soğuk zeytinyağlılarınızda keyifle kullanabilirsiniz.
Taşbaskı Sızma Zeytinyağımız, Ekim – Kasım – Aralık aylarında özenle toplanan tanelerin eski usül taşbaskı değirmenlerde ezilerek hamur haline getirilmesi ve ardından da soğuk olarak preslenerek sızma yöntemiyle yağından ayrılması ile elde edilmektedir. Taşbaskı Sızma Zeytinyağı taş değirmende sızma yöntemi ile elde edildiğinden, bir litre zeytinyağı çıkarmak için diğer yöntemlere göre daha fazla zeytin preslenmesi gerekmektedir.
Aroması modern yöntemlerle elde edilen sızma zeytinyağlarından oldukça farklıdır. Damak zevkinize uygunluğunu "Tadımlık" sipariş ederek test edebilirsiniz.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.